www.deelbakfietszeist.nl

Deelbakfietsen Zeist

Op vanaf 8 juni zijn de bakfietsen beschikbaar.


Vul het formulier in om gebruik te kunnen maken van de bakfietsen. We hebben ook je adresgegevens nodig en telefoonnummer. Deze gegevens zullen niet verder worden verstrekt aan andere partijen behalve als we je moeten bereiken bij schade oid.
Voor het daadwerkelijke gebruik wordt je e-mailadres verstrekt aan Mobilock voor het activeren van de reserveringsapp. Zodra een vergoeding gevraagd gaat worden voor het gebruik, zul je daar vantevoren van op de hoogte worden gesteld.

Na aanmelden duurt het enkele werkdagen voordat je een uitnodiging krijgt voor de Mobilock-app. Met je opgegeven e-mailadres kun je inloggen en zelf een wachtwoord kiezen.

Aanmelden

SPELREGELS:

Deze bakfiets wordt ter beschikking gesteld door een aantal ondernemers in Zeist, in samenwerking met de gemeente Zeist. Je mag onder de volgende voorwaarden gratis gebruik maken van een bakfiets:


1.     Je moet ouder zijn dan 18 jaar.

2.     Je moet zich aanmelden via deze site en de app. Deze app geeft aan waar de beschikbare bakfietsen zich bevinden. Het gebruik van de bakfiets is persoonlijk, je mag de bakfiets niet door anderen laten gebruiken.

3. Je kunt een bakfiets maximaal 4 uur gebruiken. Gebruik voor professionele doeleinden is verboden (koeriersdiensten, pizzabezorging, promotiedoeleinden, enz). De bakfiets moet minimaal 1/2 uur voor sluitingstijd van de stallingslocatie teruggebracht zijn ook al zijn de 4 uur nog niet voorbij.

4.     Na gebruik breng je de bakfiets terug naar de ophaallocatie. Zorg ervoor dat je de bakfiets schoon en netjes achterlaat. Sluit de bakfiets weer af bij de ophaallocatie en meld je af. Als de accu minder dan 1/2 vol is, meld dit dan bij de locatie.

5.     Je moet de bakfiets netjes en veilig gebruiken. Parkeer de bakfiets ook netjes en veilig en zet hem degelijk op slot.

6.     Houd je zich aan de verkeersregels.

7. Je mag de bakfiets alleen binnen de gemeente Zeist gebruiken (Zeist, Austerlitz, Huis ter Heide, Den Dolder, Bosch en Duin)

8.     Je dient schades, gebreken, ongevallen en andere calamiteiten onmiddellijk via de app te melden.

9.     Ongevallen meldt je ook bij de politie. Je blijft bij de bakfiets totdat de politie is gearriveerd en je helpt de politie om het ongeval te registreren en af te handelen.

10.  Het gebruik van de app en de bakfiets is op eigen risico. Je bent aansprakelijk voor schade als gevolg van verlies, diefstal of beschadiging van de bakfiets of andermans eigendommen en personen, tenzij in geval van overmacht. Verkeersboetes in verband met het gebruik van de bakfiets zijn voor jouw eigen rekening.

11. Ik ga er mee akkoord dat mijn naam en e-mailadres aan Mobilock wordt doorgegeven en dat mijn contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan de bakfietseigenaar en/of instanties als ik me niet aan deze spelregels heb gehouden.